top of page
Zoeken

Betrouwbaar digitaal drukwerk in Schriek en printservice in Keerbergen

Digitaal drukwerk in Schriek, wat is het precies?

Vroeger was drukwerk eenvoudig. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden voor het drukken van flyers, boeken, folders, et cetera. Digitaal drukwerk is misschien een van de zaken waar u al eens over heeft gehoord. Maar wat houdt het precies in?


Digitaal drukwerk

Wat is digitaal drukwerk

Digitaal drukken staat vaak recht tegenover offset drukken. Het is een technologie die vooral gedurende de jaren 90 sterk in opkomst kwam, niet toevallig met de opkomst van het internet. In tegenstelling tot offset drukken waarbij drukplaten in een drukpers worden geplaatst, gebeurt het drukproces bij digitaal drukwerk volledig digitaal. En dit van ontwerp tot drukwerk. Het te drukken beeld wordt digitaal doorgestuurd en kan met behulp van een digitale drukpers binnen een paar minuten worden gedrukt.


Waarom kiezen voor digitaal drukwerk in Schriek?

Niet alleen is digitaal drukwerk tijdbesparend, maar het heeft ook nog vele andere voordelen. Net omdat de beelden digitaal worden doorgestuurd, is het mogelijk om telkens kleine aanpassingen te maken. Denk maar eens aan het persoonlijk maken van een invitatiekaart door een naam toe te voegen. Digitaal drukwerk kan dus worden besteld voor kleine oplages. De reden hiervoor is dat de opstartkosten bij een digitale drukpers erg laag zijn.

Een extra voordeel is dat het eerste vel dat wordt gedrukt vrijwel meteen droog is. Hierdoor kan digitaal drukwerk vaak al dezelfde dag worden geleverd. Onnodig om te zeggen dat deze voordelen de redenen zijn waarom digitaal drukwerk zo in opmars is. Niet alleen willen klanten sneller hun drukwerk, maar het feit dat het ook persoonlijker kan, is een groot voordeel voor hun marketing. Daarnaast is digitaal drukwerk nog eens beter voor het milieu ook.


Kies voor een printservice in Keerbergen

Bent u op zoek naar een printservice in Keerbergen voor het drukken van flyers, folders, boeken of thesissen? Printservice Eraly is de beste keuze voor digitaal drukwerk in Schriek. Ik help u graag met het ontwerp en het drukken van uw project. Neem contact met me op voor meer informatie omtrent digitaal drukwerk.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page